Nokti

Nokti

Nokti su, ne samo važan dio imidža, već predstavljaju i svojevrsnu modnu izjavu, a lijepi i uredni nokti, mnogo govore i o nečijoj ličnosti. Nije bitno volite li kratke ili duge, u jarkoj boji ili french… bitno je da su savršeni.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Adelisa Proha

Top Master za nokte

Ljubav prema noktima je prisutna od malena, a otkako je postala profesija, još je izraženija!
Svijet manikure je postao veoma bitan aspekt mog života.
Često me pitaju koji je ključ tako brzog napretka? Odgovor je ljubav i posvećenost.
Ukoliko do sada niste imali priliku posjetiti naš predivni salon, sa nestrpljenjem očekujem da Vas upoznam!

Nezira Biberović – Lila

Master edukator za nokte

Izlivanje noktiju je tehnika promjene dužine i oblika prirodnog nokta, koja je danas široko rasprostranjena. Osjetljivi, tanki i nokti skloni listanju i pucanju, kao i izgrickani nokti, teško će dostići željenu dužinu prirodnim putem, pa je najbolje rješenje za njih produživanje. A na vama je samo da odlučite da li ćete na noktima raditi samo boju, french ili ombre!

Njegovane ruke su odraz ljepote svake dame! Zato drage moje, poželite za sebe ono najljepše i prepustite se tretmanu ruske manikure!

Dragana Grabovac

Master edukator za nokte​

Nudim Vam širok izbor usluga za njegu i uljepšavanje noktiju. Posvećena sam pružanju vrhunske usluge, od klasičnih manikira i pedikira do kreativnih nail art dizajna. Bez obzira želite li jednostavan i elegantan izgled ili nešto odvažnije i šareno, tu sam da vašim noktima pružim pažnju koju zaslužuju. Pridružite mi se i doživite jedinstvenu njegu za vaše nokte!

Ajla Čavrk

Master za nokte

Moja ljubav prema noktima rodila se još od malih nogu. Uvijek sam željela imati puno boja i lakova i sređivati sebe, ali i sve oko sebe!
Beauty House mi je to omogućio!
Družimo se na tretmanu.
Uz savršen ruski manikir kombinujte pedikir!

Danira Solak

Mladi Master za nokte

Moje ime je Danira Solak i sa zadovoljstvom se predstavljam kao novi clan Beauty House tima.

Svijet kozmetike me privlacio oduvijek i napokon sam ostvarila svoju zelju i zakoracila u svijet noktića. Kontstantnim radom i trudom usavrsavam svoje znanje a naravno za to je presudna ljubav prema ovom poslu koja je glavni pokretac za ostvarelje mog sna.

Radujem se zajedničkom druzenju i uljepsavanju noktica u nasem predivnom salonu Beauty House by Ljidmila

Sara Vukojičić

Mladi Master za nokte

Moje ime je Sara Vukojičić i veliko zadovoljstvo mi je predstaviti se kao novi član Beauty House tima.

U beauty sferi sam 2 godine, a ljubav prema ovom poslu prisutna je od malena. Srećna sam jer radim posao koji zaista volim i smatram to jako velikom privilegijom, jer u konacnici uspjeh je tu.
Vaše povjerenje je moje zadovoljstvo, a ja cu se truditi da taj zadatak ispunim najkvalitetnije moguce na obostrano zadovoljstvo. Radujem se zajedničkom uljepsavanju noktića jer ipak su oni ogledalo svake dame koja drzi do sebe i svog izgleda.