Frizerske Usluge

Frizerske usluge

Lijepa i njegovana kosa je prvo što primjetimo na nekoj osobi. Na promjenu boje i frizure rado se odlučujemo kada se prepuštamo rukama profesionalaca. Željni ste nečeg novog, boljeg, kvalitetnijeg i modernijeg… zavirite u carstvo naše ponude i upoznajte novu dimenziju kada je riječ o kosi.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Samira Kos

Frizer

Moje ime je Samira Kos. Frizer sam već 12 godina i svoje iskustvo sam sticala u nekoliko salona, a sada mi je čast biti dio Beauty House tima. Sigurna sam da je ovo salon u kojem mogu da pokažem svoj puni potencijal i dam svoj maksimum.

Odgovorna sam osoba, jako ljubazna i susretljiva, te spremna da napredujem u svom poslu i drugim oblastima beauty industrije.

Bila sam vlasnik frizerskog salona 7 godina, pa verujem da su neki od vas već imali priliku koristiti moje usluge. A ako niste, ne sumnjam da ću zadovoljiti vaše potrebe i da ćemo se družiti i ubuduće.

Trenutno vam mogu ponuditi kvalitetno šišanje, oblikovanje i feniranje kose, kolorisanje i kvalitetnu njegu sa proizvodima koje Beauty House by Ljudmila nudi!

Elma Seferović

Frizer

Oduvijek sam bila zaljubljena u kosu, pa sam se odlučila da će moja profesija biti – FRIZER! Uživam provoditi vrijeme u salonu, jer je to vrijeme kada mogu maksimalno pokazati svoju kreativnost i ljubav prema frizerstvu. Ogledalo svake žene je njena kosa, a ja se trudim da moji klijenti imaju najljepši odraz u ogledalu!