Tretmani tijela

Tretmani tijela

Koža je najveći organ na ljudskom tijelu i nesumnjivo je moramo redovno i pravilno njegovati.
Tretmani tijela, bilo da su u pitanju anti-celulitni ili spa tretmani, imaju za svrhu upravo njegu kože, ali i rješavanje mnogih drugih problema.
U našoj raznovrsnoj ponudi ćete, sigurni smo, pronaći baš onaj tretman tijela koji je vama potreban!

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Nezira Biberović – Lila

Master edukator i trener za tretmane tijela

Više od 50 godina francuski brend Thalgo, začetnik je kozmetike bazirane na sastojcima iz mora, broj 1 u profesionalnom području, nalazi iznimne potencijale iz mora i razvija profesionalne tretmane, koji su posvećeni ljepoti i opuštanju tijela. Thalgo nudi proizvode za njegu lica i tijela koji su izuzetno učinkoviti, potpuno sigurni i vrlo nježni na kožu. Tretmani bogati morskim sastojcima obnavljaju i uravnotežuju funkcije vašeg tijela, te mu pružaju zdravlje i osjećaj ugode. Thalgo jedinstveni tretman za tijelo su namjenjeni oblikovanju, opuštanju i uscvršćavanju tijela. Nakon Thalgo tretmana se primjećuje razlika u čvrstoći kože – koža je blistava, mekana i dubinski nahranjena. A moje će zadovoljstvo biti da Vas usrećim ovim fenomenalnim tretmanima.

Adna Arapović

Master edukator za tretmane tijela

O celulitu i nakupljenim, tvrdokornim masnim stanicama najčešće počnemo pričati sa dolaskom sunčanih dana. Ovih estetski neugodnih pojava možemo se riješiti samo ako djelujemo na vrijeme. U salonu svakodnevno radim sljedeće tretmane tijela: maderoterapija, vacum slim, mezoporacija, green peel, anticelulit masaže. Trudim se smisliti najbolji program, tj. plan terapije prilagođen vašim potrebama, koji najčešće uključuje i kombinaciju tretmana, a koji će donijeti najbolje rezultate i ostvariti vaše želje.

Emina Korjenić

Master edukator i trener za tretmane tijela iskustvo

Nudim vam anti-celulitni tretman tijela Vacuslim 48 i Thalgo spa tretmane tijela
Vacuslim 48 je inovativna linija proizvoda za njegu, tretmane mršavljenja, zatezanje kože, čišćenje i eliminaciju celulita. Ova linija proizvoda je namijenjena tretmanima za mršavljenje, detoksu i tretmanima oblikovanja tijela.
Thalgo tretmani za lice i tijela koje radim su prilagodjeni za sve vrste problema sa kožom. Svi tretmani započinju Discovery of the Sea masažom dobrodošlice koja će vas odvesti u morski svijet i omogućiti vam uživanje u morskoj atmosferi.
Thalgo jedinstveni tretmani za tijelo su namijenjeni oblikovanju, opuštanju i učvršćivanju tijela.

Tea Piplica

Master edukator za tretmane tijela

Osim sto ce vam tijelo biti zahvalno, koza nahranjena, ovi tretmani su odlični za smanjivanje, pa čak i potpuno uklanjanja celulita.
Bilo da se spremate za neki događaj, plažu ili vam jednostavno smeta celulit po tijelu, pravi izbor za vas bi bila maderoterapija i vakum u kombinaciji. Zakazite svoje termine i potruditi cemo se da zajedno riješimo taj problem.