Tretmani tijela

Tretmani tijela

Koža je najveći organ na ljudskom tijelu i nesumnjivo je moramo redovno i pravilno njegovati.
Tretmani tijela, bilo da su u pitanju anti-celulitni ili spa tretmani, imaju za svrhu upravo njegu kože, ali i rješavanje mnogih drugih problema.
U našoj raznovrsnoj ponudi ćete, sigurni smo, pronaći baš onaj tretman tijela koji je vama potreban!

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Nezira Biberović – Lila

Master edukator i trener za tretmane tijela

Više od 50 godina francuski brend Thalgo, začetnik je kozmetike bazirane na sastojcima iz mora, broj 1 u profesionalnom području, nalazi iznimne potencijale iz mora i razvija profesionalne tretmane, koji su posvećeni ljepoti i opuštanju tijela. Thalgo nudi proizvode za njegu lica i tijela koji su izuzetno učinkoviti, potpuno sigurni i vrlo nježni na kožu. Tretmani bogati morskim sastojcima obnavljaju i uravnotežuju funkcije vašeg tijela, te mu pružaju zdravlje i osjećaj ugode. Thalgo jedinstveni tretman za tijelo su namjenjeni oblikovanju, opuštanju i uscvršćavanju tijela. Nakon Thalgo tretmana se primjećuje razlika u čvrstoći kože – koža je blistava, mekana i dubinski nahranjena. A moje će zadovoljstvo biti da Vas usrećim ovim fenomenalnim tretmanima.

Adna Arapović

Master edukator za tretmane tijela

O celulitu i nakupljenim, tvrdokornim masnim stanicama najčešće počnemo pričati sa dolaskom sunčanih dana. Ovih estetski neugodnih pojava možemo se riješiti samo ako djelujemo na vrijeme. U salonu svakodnevno radim sljedeće tretmane tijela: maderoterapija, vacum slim, mezoporacija, green peel, anticelulit masaže. Trudim se smisliti najbolji program, tj. plan terapije prilagođen vašim potrebama, koji najčešće uključuje i kombinaciju tretmana, a koji će donijeti najbolje rezultate i ostvariti vaše želje.

Emina Korjenić

Master edukator i trener za tretmane tijela iskustvo

Nudim vam anti-celulitni tretman tijela Vacuslim 48 i Thalgo spa tretmane tijela
Vacuslim 48 je inovativna linija proizvoda za njegu, tretmane mršavljenja, zatezanje kože, čišćenje i eliminaciju celulita. Ova linija proizvoda je namijenjena tretmanima za mršavljenje, detoksu i tretmanima oblikovanja tijela.
Thalgo tretmani za lice i tijela koje radim su prilagodjeni za sve vrste problema sa kožom. Svi tretmani započinju Discovery of the Sea masažom dobrodošlice koja će vas odvesti u morski svijet i omogućiti vam uživanje u morskoj atmosferi.
Thalgo jedinstveni tretmani za tijelo su namijenjeni oblikovanju, opuštanju i učvršćivanju tijela.

Tea Piplica

Master edukator za tretmane tijela

Osim sto ce vam tijelo biti zahvalno, koza nahranjena, ovi tretmani su odlični za smanjivanje, pa čak i potpuno uklanjanja celulita.
Bilo da se spremate za neki događaj, plažu ili vam jednostavno smeta celulit po tijelu, pravi izbor za vas bi bila maderoterapija i vakum u kombinaciji. Zakazite svoje termine i potruditi cemo se da zajedno riješimo taj problem.

Dragana Grabovac

Master edukator za tretmane tijela

Dobrodošli! Ja sam Dragana, majstor maderoterapije s dvije godina iskustva u pružanju individualiziranih tretmana za oblikovanje tijela, smanjenje celulita i poboljšanje tonusa kože. Kroz duboko razumijevanje tehnika masaže uz pomoć drveta, cilj mi je pružiti vam tretmane koji se temelje na vašim potrebama i ciljevima. Radujem se što ću vam omogućiti da doživite blagodati maderoterapije pod mojim vodstvom. Slobodno mi postavite pitanja ili podijelite svoje ciljeve kako bismo zajedno stvorili personaliziranu terapiju koja će vam pomoći da postignete željene rezultate.