Šminkanje

Šminkanje

Kažu da je šminkanje umjetnost, ali da nije svaka žena umjetnica. Ukoliko želite pravo make up umjeće na vašem licu, boje i tehnike prilagođene vašim konturama, onda se prepustite u ruke naših make up artista. Obradujte sebe, podignite samopuzdanje, iznenadite druge i osvježite svoj izgled uz pomoć šminke vrhunskog kvaliteta.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Ajla Čavrk

Master šminkanja

Oduvijek sam voljela da slikam. Sada sam svoje vještine slikanja prenijela na platno koje se zove lice, a sve u svrhu da sakrijem i ublažim nedostatke i dodatno naglasim prirodnu ljepotu žene. Osnovnu višednevnu obuku sam završila u decembru 2018. godine, posle čega pohađam više seminara šminkanja. Također, višegodišnji sam učesnik Fashion Week-a. Cilj mi je da stvorim veliki broj umjetničkih dijela, jer samo praktičnim radom mogu postati vještiji profesionalni šminker. Učenju nikad kraja!