Permanent Make-Up

Permanent Make-Up

Permanentna šminka ili trajni make-up namijenjen je osobama koje žele prikriti određene nedostatke na licu ili istaknuti neki dio lica, kao i osobama koje nemaju dovoljno vremena za redovno nanošenje šminke, a njihove životne situacije zahtijevaju konstantnu dotjeranost. Prirodni pigment se unosi posebno oblikovanim strojem, gotovo bezbolno, u epidermalni sloj kože, a tretman isključivo provodi naše stručno osoblje.

Ljudmila Valjevac

Expert za Permanent Makeup

Uljepsacu ti i olaksati zivot sa trajnom sminkom. S više od deset godina iskustva u svojoj struci, preko 100 obuka i više od 8000 tretmana u različitim uslugama, moja misija je olakšati i uljepšati život svake žene.

Posebno me ispunjava kada mogu riješiti probleme žena koje su već nesretne i nezadovoljne s ranije urađenim permanentnim šminkom.

Radica Gavrić

Master za trajnu šminku

Pozdrav 
Ja sam Radica Gavrić. Imam dvije godine iskustva u Trajnoj sminki.

Trajna šminka – Obrve
Trajna šminka – Eyeliner
Trajna šminka – Usne
Lasersko uklanjanje trajne šminke
Lasersko uklanjanje tetovaža

Uljepšati nekoga je divno, a kad uljepšate nekoga trajno to je zaista predivno. Zadovoljan osmijeh klijenta je ono što me pokreće 

Nadam se da se uskoro družimo na nekom od tretmana u Beauty House-u, te da ćete mi pokloniti Vaše povjerenje.

Ranka Jokić

Mladi master za trajnu šminku

Zdravo, ja sam Ranka.

Znate me kao uspješnog mastera i edukatora u drugim poljima beauty industrije. Sada s ponosom Vam mogu ponuditi i usluge puder obrva.

Kada čovjek izabere da radi ono što voli, svaki dan mu je uspjeh. A moj uspjeh je Vaš osmjeh koji me podstiče da se unaprjeđujem dalje u svom poslu.