Nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Probuditi se sa dugim i gustim trepavicama nekada je bio samo san. Ako ste mislili da ne možete bez maskare, mi vam garantujemo da možete. Uz tehniku nadogradnje vaš pogled će biti neodoljiv a trepavice duge, guste, tamne i nestvarno lijepe.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Ranka Jokić

Vodeći master edukator za nadogradnju trepavica

Svaki čovjek po prirodi teži znanju. Shodno tome, u januaru 2017. godine završavam osnovnu obuku za nadogradnju trepavica. Već više od dvije godine ulažem u novo znanje kroz rad i edukacije, a sa ciljem da svojim klijentima obezbedim bolji, kvalitetniji i dugotrajniji tretman nadogradnje trepavica, te svojim učenicima kvalitetnije edukacije.

Ajla Čavrk

Master za nadogradnju trepavica

Ukoliko želite uštediti vrijeme svakodnevnog stavnjanja maskare i izbjeći strah od razmazivanja, tretman nadogradnje trepavica je idealan za vas!

A ja ću vam rado pomoći da se odlučite za oblik, dužinu, uvijenost… i ispuniti vaše želje!

Tea Piplica

Master za nadogradnju trepavica

Svako od nas voli uštedjeti vrijeme i novac na spremanju i svakodnevnom šminkanju, a upravo sa nadograđenim trepavicama takav efekat postižete odmah pri ustajanju iz kreveta.
Zasigurno je da ce vam ovaj tretman olakšati život, a sto je najbolje od svega vi birate da li želite da to bude maksimalno prirodno ili ipak nesto jače, a ja sam tu za vas da vam ispunim svaku želju