Laserske epilacije

Laserske epilacije

Dlake na tijelu mnogim ženama zadaju glavobolju i uvijek su maštale o tome da ih se riješe.
Danas je to, ne samo moguće, nego i dostupno svima!
Laserska epilacija je tretman trajnog uklanjanja dlaka na tijelu, najbezbjedniji tretman koji će vašu kožu učiniti savršeno glatkom i mekom!

Laserska epilacija – Intimne regije

Laserska epilacija – Male regije

Laserska epilacija – Velike regije

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Samira Kos

Master za ladersku epilaciju

Lasersko uklanjanje dlaka je jedan od najsigurnijih tretman kojim ćete postići osjećaj savršeno glatke kože.

Laserska epilacija je za razliku od depilacije trajno rješenje uklanjanja dlaka, za 8 – 12 tretmana možete se na jedan duži period riješiti dlaka, a onda je potrebno povremeno uraditi 1-2 tretmana kojim ćete održavati to stanje.

Laserskom epilacijom se također rješavate i problema uraslih dlaka, te će vam koža biti glatka i mekana.

Adna Arapović

Master edukator za lasersku epilaciju

Smatram da je laserska epilacija najbolji izbor za uklanjanje dlaka!

Osim što radim taj tretman u salonu, i sama sam isprobala lasersku epilaciju i znam koliko mi je to olakšalo svakodnevnicu, tako da je od srca preporučujem svakoj ženi.

Epilacija daje vrhu

nske i dugoročne rezultate. Lasersko uklanjanje dlaka je najsigurniji i najbezbjedniji tretman kojim ćete postići da vaša koža bude savršeno meka i glatka.

Iako depilacija košta manje od laserske epilacije, gledajući cijenu pojedinačnog tretmana, depilacija vas zapravo, na duži rok košta mnogo više! Za lesersku epilaciju potrebno je svega nekoliko tretmana (cca 8 tretmana), što znači da ćete se za manje od godinu riješiti dlačica i nećete imati više nikakvih troškova vezano za njihovo uklanjanje. Za razliku od epilacije, depilaciju voskom ćete morati da plaćate duži vremenski period i to svakog mjeseca.

Ukoliko želite da se “zauvijek” riješite dlačica, a pritom uštedite i vrijeme i novac, zakažite svoj prvi termin za lasersku epilaciju!

Emina Korjenić

Master edukator za lasersku epilaciju

Gotovo svi se borimo sa neželjenim dlačicama i pomislimo često kako ih se želimo riješiti zauvijek. Beauty House nudi mogućnost bezbolnog i trajnog uklanjanja dlačica najnovijim modelom diodnog lasera. Za sve žene koje žele trajno da se riješe dlačica, mi to već 3 godine uspješno rješavamo.