Depilacija

Depilacija

Zavukle su se i u najmanji kutak, posvuda su, a njihovo uklanjanje ponekad može biti prava noćna mora. Jedina stvar koje žene imaju previše su dlačice! Dlačice moraju biti određene dužine kako bi bile podobne za depilaciju voskom. Nikako ne bi smjele biti kratke par milimetara, ali ni duže od sedam-osam milimetara. Vosak koji se koristi u našem salonu je sa velikom koncentracijom pčelinjeg voska koji obezbjeđuje ugodnu depilaciju. Veoma je praktičan za upotrebu. Vosak posjeduje antialergenska svojstva kao i veliku količinu prirodnih supstrata koji kožu čine vlažnom i mekanom.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Samira Kos

Master edukatori za depilaciju

Pored frizerskih usluga, stojim vam na raspolaganju i za tretmane depilacije svih zona tijela, običnim ili Lycon voskom.

Depilacija nije i ne bi trebala biti luksuz, već stvar lične higijene svake osobe.

Ukoliko nemate volje da se brijete svaka 2-3 dana, zakažite termin i ja ću Vam pomoći da se dlačica riješiti makar na 3-4 sedmice!

 

Adelisa Proha

Master edukatori za depilaciju

Skoro svaka zena danasnjice uziva u glatkoj kozi bez dlacica i tezi ka tone da taj osjecaj traje sto duze. Moj zadatak je da Vam pomognem da to i ostvarite! Bilo da birate depilaciju Lycon voskom ili šećernom pastom, rezultati nece izostati.
Ukoliko vec niste, odvazite se da probate obje metode i dozivite gkatkocu koze bez iritacija i posjekotina, a ja cu se potruditi da tretman ucinim sto bezbolnijim.

Danira Solak

Master za depilaciju

Još u starom Egiptu, glatko tijelo bez dlačica je bilo mjerilo ljepote. A danas, uredno depilirana koža postala je prava modna zapovijed svake žene. Proizvodi koje koristimo u našem salonu, pogodni su za svakoga jer su osmišljeni za potrebe suhe, osjetljive ili normalne kože lica i tijela. A ja vas pozivam da mi poklonite svoje povjerenje, kako bih vam pomogla da se riješite neželjenih dlačica.

Emina Korjenić

Master za depilaciju

U našem salonu koristim najkvaliteniji brend voska Lycon koji omogućava skoro potpuno bezbolnu depilaciju.
Metoda depilacije ovim voskom se razlikuje od ostalih po tome što se prije voska na kožu nanosi ulje čime se postiže da se vosak ne lijepi za kožu, nego samo zahvata dlaku sa korjenom. Tako je moguće izvući i milimetarske dlačice, a sama depilacija postaje 70% manje bolna.