Kozmetički tretmani/Tretmani lica

Kozmetički tretmani/Tretmani lica

Tretmani lica su se možda nekada smatrali luksuzom, ali danas su postali dio lične higijene gotovo svake žene.
Mi nudimo širok asortiman različitih tretmana za lice, kao što su: čišćenje lica, anti-age tretmani, spa tretmani,… Svakako, treba istaći Green peel tretmane lica, poznatog njemačkog brenda Schrammek, koji imaju raznovrsnu primjenu, a baza im je mješavina 8 ljekovitih biljaka.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Adna Arapović

Master edukator za tretmane lica, Sertifikovani Green Peel terapeut, Sertifikovani Green peel edukator

U svom poslu kombiniram medicinu, uljepšavanje i komunikaciju. Obožavam učiti i ulagati u sebe i svoje znanje, te ga prenositi drugima.  Zato sam odlučila krenuti u smjeru njege kože, problematike lica i usporavanja procesa starenja kože. Uživam u svom poslu, svaki tretman odradim sa stopostotnom voljom, koncentracijom i energijom što potvrđuje zadovoljstvo mojih klijenata. Upravo njihovo zadovoljstvo moja je najveća motivacija za trud, rad i napredak!

 

Emina Korjenić

Master edukator za tretmane lica

Njega lica podrazumijeva kako estetsku tako i medicinsku stručnost.Kao dio tijela koji je stalno izložen kako vanjskim tako i unutrašnjim uticajima lice zatijeva stalnu njegu i brigu.Uz vrhunsku kozmetiku i moju stručnost briga o zdravlju vaše kože neće biti problem.

Radica Gavrić

Master za tretmane lica

Da bismo imali njegovanu i zdravu kožu lica, važno je da koži pružimo najbolju njegu. Uz naš velik izbor tretmana i Vaše lice može izgledati njegovano, zdravo i lijepo.

Nezira (Lila) Biberović

Master za tretmane lica

Njegovano lice je odraz svake dame!
Zato drage moje , poželite sebi ono najljepše i prepustite se tretmanu lica kod mene ❤️