Masaža

Masaža

Masaža se definiše kao sistematska manipulacija mekih tkiva u terapijske svrhe. Svaka masaža ima određeno dejstvo na tkiva i organe. Pritiskom na tačno određene dijelove tijela, preko kože, djeluje se na mišićni, nervni, limfni, skeltni, cirkulatorni, respiratorni, digestivni, reprodutivni i genito-urnarni sistem. Masaža je također odlično oružje u borbi protiv PMS-a jer uklanja nervozu, razdražljivost i bol. Što se tiče kozmetičke strane masaže, ona je odlična u borbi za suzbijanje i usporavanje starenja, nakon nje koža je nahranjena i elastična, a bore su smanjene. Ovisno o potrebama i željama, masaža se može obaviti na cijelom tijelu ili na pojedinim dijelovima.

Ljudmila Valjevac

Master za skidanje trajne šminke i tetovaža

Kroz godine iskustva koje sam stekla kao Permanent Make up artist, naučila sam da se trajna šminka ne može uraditi beskonačno mnogo put na jednom licu, a da to izgleda jednako lijepo kao prvi put.

Pa sam se odlučila da u salon uvedem uslugu skidanja trajne šminke, kako bih proces uljepšavanja žena uspješno nastavila.

Ovo je tretman koji je s vremenom neophodan, a na vama je da birate da li ćemo skidanje raditi laserom ili removerom!

Emina Korjenić

Maserka, Terapeut

Oslobodite se stresa fizičke i mentalne prirode koji su sastavni dio svakodnevnice i popravite vaše raspoloženje opuštajućom masažom. Oslobodite se bola i priuštite svom tijelu osjećaj opuštenosti u ugodnom ambijentu salona Beauty House by Ljudmila!

Adna Arapović

Maserka, Terapeut

Svoju beauty karijeru počela sam kao maserka. Još dok sam išla u medicinsku školu, porodica i prijatelji su me uvijek molili da ih masiram. Uvijek bih se osjećala sretno nakon njihove pozitivne reakcije i olakšanja koje su osjećali nakon masaže. Svakodnevno smo izloženi pretjeranom stresu, te su dobra masaža i opuštanje poželjni kada god je to moguće. Želite li ritual masaže uvesti u svoj život, možete birati između nekoliko različitih stilova, a ja ću vam pomoći pri odabiru!