Naš Tim

Naš profesionalni tim

Tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunskih usluga, s bogatim iskustvom i strastvenom predanošću unapređenju vaše ljepote i dobrobiti.

Ljudmila Valjevac
Vlasnica salona

Adela Demirovski
Asistent menadžer

Adna Arapović
Kozmetičarka

Ajla Čavrk
Kozmetičarka

Ranka Jokić
Kozmetičarka

Radica Gavrić
Kozmetičarka

Tea Piplica
Kozmetičarka

Danira Solak
Kozmetičarka

Adelisa Proha
Kozmetičarka

Elma Seferović
Frizerka

Samira Kos
Frizerka i Kozmetičarka

Emina Korjenić
Kozmetičarka

Dragana Grabovac
Kozmetičarka

Nezira (Lila) Biberović
Kozmetičarka

Sara Vukojičić
Kozmetičarka

Aldina Hadrović
Administrator

Alnesa Arnaut
Administrator

Zerina Šabeta
Administrator

Klijenti O Nama

Licno sam relativno nova kod njih, ali za drugu posjetu prezadovoljna. Radjena depilacija kod Samire Kos, jako divna i pristupacna zena, brza i razumna. Posao zna jako dobro i radi sa ljubavlju, takodjer svaku nejasnocu i pitanje je objasnila na jako profesionalnom nivou sto je meni kao klijentu dalo dojam o adekvatnoj edukaciji i profesionalnosti radnice. U svakom slucaju, ako zelite najbolji rezultat, obavezno posjetite Beauty House i divnu Samiru.

Dajana Biljecki
Dajana Biljecki

Depilacija

Odlično iskustvo, savršeni salon, vrlo profesionalno osoblje. Preporučio/la bih ga svima, vjerujem da je najbolji u gradu.

Sarah B.
Sarah B.

Lush Lift

Zbog specifičnosti strukuturee i gustine moje kose,rijetko ko se usudi pristupiti radu na istoj.Nakon mnogo godina na moju radost opet sam se srela sa frizerkom Samirom koja vrlo profesionalno i posvećeno radi svoj posao, poznajem je od vremena kad je držala vlastiti salon,danas mi je ponovo pokazala da niko nije znao s mojom kosom kao ona,sve pohvale i preporuke.Jako sam se ugodno i opušteno osjećala a prvi put sam tu, cjelokupni dojam vlasnice i salona odličan, nadam se da ćemo se od sad družiti. Sve preporuke za frizerske usluge Samire i za salon.

Elma B.
Elma B.

Frizura

Isprobajte uklanjanje neželjenih dlačica voskom!

Glatka koža, uklanjanje dlačica voskom – efikasno, dugotrajno/

Pretplatite se na naš Newsletter